Light Of Lein

Enige tijd geleden mocht ik het logo maken voor Light Of Lein van Marjoleine Bominar te Zoetermeer. Ik ken haar persoonlijk, dus dat maakt het soms iets anders om een logo voor te maken. Als ik iemand niet ken, ga ik heel veel vragen stellen. Wat vind je mooi qua kleur? Houd je van hoekige vormen of juist ronde? Wil je een strak lettertype of van een sierlijke? Ik wil de persoon beter leren kennen om iets te maken wat precies bij de persoon en zijn/haar bedrijf past. Vaak wil ik helemaal niet zien wat mensen zelf al hebben getekend of hebben bedacht. Dat zou mijn gedachten alleen maar beinvloeden en ik wil er zo blanco mogelijk aan beginnen.

In dit geval heeft Marjoleine haar logo al redelijk goed uitgetekend. Ze weet wat ze wil, zowel qua vorm als qua kleuren. Ik hoef haar dus eigenlijk niets te vragen. Ik heb haar schets digitaal uitgewerkt met een vleugje StudioDonder. Wel wat aanpassingen gedaan, want er zat niet heel veel balans in de schets zoals hij was getekend. En balans en compositie vind ik belangrijk.

Nu lekker aan de slag met haar eigen bedrijfje. Mocht je een keer een afspraak met Light of Lein willen maken? Dit is haar website: http://lightoflein.wixsite.com/website. Ik kan je Marjoleine alleen maar aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *